— Våre hester—

Vi har mange flotte hester og ponnier i forskjellige størrelser med forskjellig gemytt. Disse blir fordelt på de to stedene vi driver rideleir, Kragerø Ridesenter og Langklopp Fjellgård. Dette gjør at vi kan tilby passende hester til aller fleste. Mange av hestene våre står på gården igjennom hele året og andre er leid ut til flinke forverter, og kommer hjem igjen til sommeren. Vi ser ofte etter flinke forverter så hvis du er på utkikk kan du sende inn et interesse-skjema lengre ned på siden her.  Vi er også heldig å få låne masse flotte hester på sommeren, så hvis du ønsker at hesten din skal holdes i gang imens du er på feire på sommeren må du gjerne ta kontakt med oss for mer info. Forutenom undervisning og rideleir så driver vi litt med kjøp og salg av hest/ponni. 

Under teksten finner du bilder av de hestene som mest sannsynlig kommer til å være på langklopp i sommer, husk at det kan bli endringer og at dette er bare en foreløpig liste.

Langklopps Storm
Åsteig Lunna
Megrundsvarta
Gazsi
Vemundstad Eyra
Langklopps Melody
Gimler
Betty
Goldie
Albina
Dandeline
Black Beauty
Lånehest kat 2 (bilde kommer)
Greta
Panadero
Romeo
Hannibal
Mythos
Casino
Chasmin
Amigo
Buster
Zamir

- HEST PÅ FOR-

Ønsker du hest på for fra oss? Vi har mange fine ponnier og hester men vi stiller selvsagt noen krav til forvert. Er forvert under 18 år stiller vi krav til god foreldreoppfølging. Vi anbefaler også at forvert rir fast for trener, må ha god oppfølging av hovslager, godt for og at hesten er i selskap med andre hester. Ring oss for mer info, eller send oss en mail om hva du ser etter og hvilket opplegg du kan tilby hesten vår. Det koster 1000,- i året for å leie hest av oss, og det er leietaker av hesten som har ansvar for å hente og levere hesten ved oppstart og avsluttning av rideleiren. Vi sender med komplett sal, holdelag og grime. Dekken må leietaker holde selv. Leietaker er også ansvarlig for å gi oss jevnlig oppdateringer og følge med på om salen passer da hestene er stadig i endring.