RIDELEIR.

Langklopp Fjellgård har rideleir åtte uker hver sommer.

Praktisk info:

Oppmøte ved saloonen søndag mellom 15.00 og 16.30. Når alle er på plass samles deltakerne for info og utdeling av rom.

Leirdeltagerne bor i "kloppsaloon" som er et enkelt og trivelig hus med alle bekvemmeligheter. Gode venner blir plassert på samme rom. Vi har fire måltider hver dag med hjemmelagd mat. Husk å gi beskjed om allergier.

Hver deltager får tildelt sin hest, som de skal stelle og ri igjennom oppholdet. Dyktige ridelærere sikrer god og trygg opplæring. Derfor er det ingen krav til spesiell rideferdighet på forhånd. For at alle skal få størst mulig utbytte av ridingen, deler vi dere opp i mindre grupper. Eksempler på aktiviter er: Turer langs fine grusveier/skog, bading med hest, terrengløype, voltige og gymkhana. Ellers i løpet av uka har vi hyggekvelder med forskjellige aktiviteter. Vi avslutter siste kvelden med kloppfest med musikk og leker.

Hjemreise er fredag, her starter vi dagen med utklednings-gymkhana(hinderløype med hest) og inviterer foreldre/foresatte til sprangoppvisning klokken 13.00, vi holder åpen kiosk med salg av kaffe, brus og vafler. Vi har begrenset med sitteplasser så ta gjerne med noe å sitte på. Hjemreise blir når alle er ferdige med å ri og hestene er kommet seg ut på beite.

VELKOMMEN TIL SOMMERENS HØYDEPUNKT!

Påmelding:

Nytt påmeldingssystem fra 2024.

Vi har inngått samarbeid med letsreg.com(tidligere deltager.no) om påmelding og betaling av rideleir. Ved påmelding kan dere velge mellom 3 betalingsalternativ:

1. Betale hele leiren med en gang (totalt: 6800,-)

2. Betale påmeldingspenger (2500,-) nå og restbeløpet på (4500,-)  (totalt 7000,-) 15. mai

3. Betale påmeldingspenger (2500,-)nå og månedlige avdrag 1200 i 4 måneder(februar-mai). (Summen for dette alternativet blir 7300,-)

For å melde deg på må du klikke på ønsket uke og følge videre link til letsreg.com(tidligere deltager.no). Her legger du inn info og velger betalingsalternativ. Linkene blir aktive 01.01.2024 fra kl 13.00

Husk å les våre vilkår, de kan du lese ved å klikke på boksen under.

- BILDER FRA RIDELEIR -